O nas

Podjetje Markpro smo med vodilnimi podjetji v Sloveniji in ponujamo profesionalno ter kakovostno označevanje izdelkov in embalaž. Označujemo vse vrste izdelkov, ki jih med drugim najdemo v avtomobilski, prehrambni, kemični, gumarski, kovinarski, farmacevtski industriji, proizvodnji komponent za gospodinjske aparate, proizvodnji raznovrstnih elektronskih komponent. Svojim strankam lahko s tovrstnim označevanjem zagotovimo tudi zaščito blagovne znamke pred ponarejanjem. Velik poudarek dajemo kakovosti,  zanesljivosti in vzdrževanju naših naprav, pri čemer zagotavljamo nizke stroške obratovanja. Prav kakovost in dolga življenjska doba natisnjenega je ključnega pomena na primer v farmaciji, saniteti ali avtomobilski industriji z avtomobilskimi deli.


Od konkurenčnih podjetij v Sloveniji nas loči in nas hkrati dela povsem konkurenčne v primerjavi s svetovnimi ponudniki predvsem kakovost in zanesljivost, sledenjem svetovnim trendom in vizija. Vse to pa dosegamo z najmodernejšo svetovno opremo, s čimer zagotavljamo tudi označevanje, ki je skladno s svetovnimi trendi razvoja.


V podjetju Markpro dajemo velik poudarek tudi svetovanju podjetjem. Imamo izjemno veliko referenc in izkušenj na slovenskem tržišču, sledimo svetovnim trendom in delujemo z najmodernejšimi napravami. Vsakemu uporabniku pa lahko glede na njegove potrebe svetujemo pri izbiri najbolj primerne opreme oz. celovite rešitve. Vse, kar potrebujemo od potencialne ali obstoječe stranke, je opis njihovih zahtev ali izziva, ostalo pa v celoti uredimo sami.


Velike prednosti našega podjetja Markpro so redna periodična izobraževanja pri vseh naših dobaviteljih v tujini, obiskovanje pomembnih mednarodnih sejmov z različnih industrijskih področij in spremljanje svetovnih trendov z označevanjem izdelkov in embalaž. Predvsem je naša ključna prednost, da smo strokovni, imamo zanesljive naprave, ugodne stroške obratovanja naprav in kakovosten servis.