Industrijski CIJ / Ink jet (mali znaki)

Naprave in rešitve (krajše tiskalniki), angleškega proizvajalca Linx omogočajo brez kontaktno in kontaktno označevanje izdelkov in embalaže. Pri razvoju in izdelavi tiskalnikov Linx, ki ga zastopa Markpro, je uporabljena najnovejša tehnologija s tega področja. Tiskalnike Linx odlikujejo: visoka zmogljivost delovanja, visoka kakovost vgrajenih komponent in končne izdelave, enostavnost uporabe ter ugodni stroški obratovanja.

Tiskalniki proizvajalca Linx se tržijo izključno preko mreže ekskluzivnih distributerjev v več kot 120 državah celega sveta, med katerimi je tudi podjetje Markpro.

Continuous ink jet, ki ga imenujemo tudi tiskalniki majhnih znakov, je preizkušena tehnologija, s katero ima Linx izkušnje že več kot 25 let. Ta metoda brez kontaktnega označevanja je primerna za različne materiale, kot so: umetna masa, kovina, papir/karton, steklo, guma, les, pa tudi neposredno na prehrambne izdelke. Ker so to manjši znaki z možnostjo tiska v do 5 vrsticah in ker tiskalniki zmorejo zelo visoke hitrosti tiskanja, se ti uporabljajo predvsem za neposredno označevanje izdelkov, primarne embalaže izdelkov, pa tudi izdelkov kot so kabli, tablete in strojnih delov. Ta tehnologija je primerna tudi za tiskanje 2D in črtnih kod, besedila, spremenljivk, enostavnih grafik (piktogramov) in logotipov.