Industrijski DOD / ink jet (veliki znaki)

Podjetje REA nudi različne rešitve s področja brez kontaktnega označevanja izdelkov in embalaž, vse so plod njihovega lastnega razvoja, ki temelji na več kot 25 letnih izkušnjah in se v celoti izdelujejo na sedežu podjetja blizu Frankurta v Nemčiji. Namenjene so označevanju različnih izdelkov in embalaž s spremenljivimi kot nespremenljivimi podatki.

REA JET Drop On Demand predstavlja standard v svojem razredu!

REA DOD je modularni sistem za označevanje izdelkov in embalaž z besedilom, datumom in logotipi, z možnostjo tiska do višine 140mm za vsako pisalno posebej.

Ali želite označevati v večji velikosti? Izbirate lahko med različnimi možnostmi kaskadne postavitve enakih ali različnih pisalnih glav.

Ločljivost tiska izpolnjuje zahteve v večini industrijskih aplikacij, skratka, razlaga za svetovni uspeh tega sistema je v nadaljevanju: Je zanesljiv in enostaven za uporabo, je robusten in prožen zaradi dosledne modularne zasnove komponent sistema in lahko uporablja najširšo paleto črnil po vsem svetu.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih