Tisk na pakirno folijo

Namenske naprave in rešitve (krajše tiskalniki), angleškega proizvajalca Linx omogočajo neposredno označevanje folijske embalaže (primarna embalaža izdelka npr.duplex, triplex folija, ipd.). Termal transfer tiskalniki serije Linx TT1000, TT750 in TT500, se v pretežni meri uporabljajo v prehrambni in farmacevtski industriji, pa tudi v ostalih vejah proizvodnje (npr. v grafični), skratka povsod kjer se izdelki pakirajo v folijsko embalažo.

Pri razvoju in izdelavi industrijskih tiskalnikov Linx, ki ga zastopa podjetje Markpro, je uporabljena najnovejša tehnologija s tega področja. Tiskalnike Linx odlikujejo: visoka zmogljivost delovanja, visoka kakovost vgrajenih komponent in končne izdelave, enostavnost uporabe ter ugodni stroški obratovanja. Tiskalniki proizvajalca Linx se tržijo izključno preko mreže ekskluzivnih distributerjev v več kot 120 državah celega sveta, med katerimi je tudi podjetje Markpro.

Tako imenovani In-Line termal ali termo transfer tiskalniki so idealni tako za dotisk manjših količin podatkov kot tudi za večje, z njimi lahko dotisnete pa embalažo vaših izdelkov različne spremenljive kot nespremenljive podatke kot so: datumi pakiranja, datumi uporabno do, črtne kode, razni logotipi,piktogrami ali kar celotne deklaracije izdelka skupaj z prehransko tabelo. Tiskalniki se s pomočjo ustreznega namenskega nosilca lahko namestijo na vertikalne ali horizontalne pakirne stroje in sinhronizirano tiskajo na folijsko embalažo med pakiranjem.

Rešitve za enostavno označevanje in tiskanje na embalažo izdelkov v živilski in neživilski industriji.

Tiskanje datuma uporabnosti, količine, teže, ipd. še nikoli ni bilo tako enostavno! Omenjeni podatki se nahajajo na praktično vsaki embalaži, tisk le teh je standardna aplikacija za koderje Amaco. Zaradi svoje kompaktne konstrukcije zagotavljajo širok spekter uporabe. Naprave za embalaže, kot so stroji za pakiranje v folijsko embalažo, kartonskih embalaž, pa tudi etiketirke, in form-fill-seal stroji so le ene izmed nekaj aplikacij primernih za uporabo z EC3 koderjem. Skoraj ni omejitev za tiskanje na različne materiale: plastične ali aluminijaste folije, papir, karton ali lakirane površine, EC3 koder vedno natisne ustrezno berljiv tisk.

Vsakršno vzdrževanje je odveč!

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih