Industrijski InkJet tiskalniki (visoka ločljivost)

Industrijski inkjet tiskalniki, naprave in rešitve (krajše tiskalniki), angleškega proizvajalca Linx omogočajo brez kontaktno in kontaktno označevanje izdelkov in embalaže. Pri razvoju in izdelavi tiskalnikov Linx, ki ga zastopa Markpro, je uporabljena najnovejša tehnologija s tega področja. Tiskalnike Linx odlikujejo: visoka zmogljivost delovanja, visoka kakovost vgrajenih komponent in končne izdelave, enostavnost uporabe ter ugodni stroški obratovanja.

Tiskalniki proizvajalca Linx se tržijo izključno preko mreže ekskluzivnih distributerjev v več kot 120 državah celega sveta, med katerimi je tudi podjetje Markpro.

Podjetje REA nudi različne rešitve s področja brez kontaktnega označevanja izdelkov in embalaž, vse so plod njihovega lastnega razvoja, ki temelji na več kot 25 letnih izkušnjah in se v celoti izdelujejo na sedežu podjetja blizu Frankurta v Nemčiji. Namenjene so označevanju različnih izdelkov in embalaž s spremenljivimi kot nespremenljivimi podatki.

Ta metoda brez kontaktnega označevanja je primerna za različne porozne materiale, kot so: umetna masa, sintrani materiali, papir/karton, les, tekstil… Ker so to manjši znaki z možnostjo tiska v ločljivosti do 600dpi in ker tiskalniki lahko zmorejo zelo visoke hitrosti tiskanja, se ti uporabljajo predvsem za neposredno označevanje izdelkov samih in primarne, oz. sekundarne embalaže izdelkov. Ta tehnologija je primerna predvsem za tiskanje 2D in črtnih kod, besedila, spremenljivk, grafik in logotipov.

V korak s časom pri izdelavi etiket… Leta 2012 smo na novo izumili digitalno tiskanje maloserijskih etiket, s tiskalniki primernimi za končne uporabnike oz. proizvodna ter trgovska podjetja, kot tudi za tiskarne, podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo embalaže,… Postopno širimo nabor tiskalnikov. Tako smo pred časom dodali tudi tiskalnik za direkten tisk oz. direktno barvno dekoracijo izdelkov in embalaže poroznih površin. Na ta način uporabnikom povečujemo fleksibilnost v proizvodnji in znižujemo stroške označevanja izdelkov/embalaže, saj se izognete uporabi etiket. Sledimo trendom na trgu in posledično sodelavci že pripravljajo nove rešitve za vas…