Industrijski laser

Linx in Foba vam za vsestransko označevanje izdelkov nudita intuitivno in zanesljivo rešitev za trajno označevanje izdelkov, to so plinski in diodni industrijski laserji različnih moči in valovnih dolžin. Ravno zaradi široke palete različnih modelov vam lahko vedno ponudimo pravo rešitev za še tako zahteven izziv.

Pri razvoju in izdelavi industrijskih laserjev Linx ter Foba, ki ju zastopa podjetje Markpro, je uporabljena najnovejša tehnologija s tega področja. Industrijske laserje Linx in Foba odlikujejo: visoka zmogljivost delovanja, visoka kakovost vgrajenih komponent in končne izdelave, enostavnost uporabe ter možnost celovite rešitve za označevanje (celotnega delovnega mesta), na ključ.

Rešitev kot je industrijski laser je uporabna za označevanje materialov kot so: papir/karton, steklo, plastika, kovina…, tako v mirovanju kot v gibanju izdelka. Laser kot rešitev za označevanje je možno vgraditi v obstoječa delovna mesta, linije za sestavo izdelkov, testne naprave ipd., ali pa v samostojno delovno mesto, vedno in povsod z temeljito in skladno z predpisi izvedeno zaščito. Z industrijskimi CO2, Yb, Nd:YAG in Nd:YVO4 laserji lahko trajno označite vaše izdelke z raznimi spremenljivimi kot nespremenljivimi podatki kot so: datumi proizvodnje, datumi uporabno do, serijska številka, lot/serija/šarža, črtne (1D) in 2D kode, razni logotipi, grafični elementi…