Programska oprema

Podjetje Europlus je bilo ustanovljeno leta 1993 in je danes vodilni svetovni razvijalec rešitev za kreiranje in tisk etiket, ki podjetjem (od malih do velikih), pomaga pri zmanjševanju kompleksnosti in ublažitvi tveganj ob izpolnjevanju zahtev po skladnosti in povečevanju produktivnosti, kakovosti in prilagodljivosti, tako da omogočajo kar se da hitro izvajanje označevanja v praksi. Vse to zagotavlja znatno donosnost naložbe v njihove produkte v času trajanja njihove uporabe.

NiceLabel je Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Gold Partner in SAP partner. Kot vodilni svetovni razvijalec Microsoft Windows gonilnikov za termal transfer tiskalnike, je programska oprema NiceLabel  hkrati najbolj pogosto dobavljena programska oprema v kompletu s tiskalniki.

S svojim sedežem v EU (Sloveniji) in globalnimi pisarnami v Nemčiji, ZDA, Singapurju in Kitajskem, ter mrežo prodajnih partnerjev, nudi NiceLabel izvrstno lokalno podporo povsod po svetu.

NiceLabel je član mednarodnega programa ELITE na Londonski borzi kot ambiciozno podjetje z visoko stopnjo rasti in prejemnik AAA certifikata najvišje kreditne sposobnosti, ki ga podeljuje podjetje Bisnode. 

Prenesi NiceLabel 2017 (pdf)

Prenesi NiceLabel E-book (pdf)

Pošlji povpraševanje