Etikete

Vsaka branža ima določene specifike, ki jih je potrebno upoštevati tudi pri proizvodnji etiket. Etiketa mora namreč ustrezati določenim funkcionalnim in kakovostnim standardom glede na namen in področje uporabe. Na izbiro vrste in izvedbe etikete vplivajo številni parametri, od izpostavljenosti atmosferskim pogojem do obstojnosti na različne kemikalije.

Za vas smo pripravili nabor etiket po različnih branžah in področjih uporabe. Zavedamo se, da še zdaleč nismo obdelali vseh segmentov in boste gotovo potrebovali še kakšno informacijo, kako pravilno izbrati pravo vrsto etiket za vaš produkt. Zato vam v okviru našega odličnega servisa ponujamo tudi svetovanje glede postopkov razvoja, tehnologije, materialov in drugih parametrov, da bo etiketa kar najbolj ustrezala vašim potrebam.

V naši ponudbi so tako nepotiskane kot prednatisnjene etikete v roli, različnih dimenzij in formatov, primerne za uporabo z termal transfer tiskalniki etiket, kot tudi novejšimi digitalnimi tehnologijami kot je npr. Memjet, Astronova, Canon, Epson…

Pošlji povpraševanje