FOBA

Pošlji povpraševanje

Laserske označevalne + gravirne rešitve

Že desetletja smo osredotočeni na lasersko označevanje in graviranje, za to smo strokovnjaki z izkušnjami. Poudarek na tehnologiji, na zahtevnih aplikacijah in zahtevnih delovnih mestih ter en najširših izborov izdelkov na tržišču, nam omogočajo, da lahko nudimo našim kupcem optimalne in po meri prilagojene rešitve za njihove identifikacijske aplikacije; od OEM laserskih izvorov za označevanje do celotnih delovnih postaj za visoko precizno lasersko graviranje. Glede na zahteve združujemo različne laserske tehnologije, dodamo dodatke in možnosti z visoko dodano vrednostjo, kot so sistemi vida ipd., ter tako zagotovimo sistem in/ali rešitev, ki je izdelana popolno za zahtevano označevanje in/ali graviranje.

FOBA TITUS - IZREDNO MAJHEN, A HKRATI IZJEMNO MOČAN , PREIZKUSITE GA 

TITUS z najmanjšo, najlažjo in najenostavnejšo gravirno glavo na svetu za lasersko označevanje. 

  • dosega večjo fleksibilnost pri integraciji, večjo uporabnost in večje prihranke 
  • reši največje težave z direktnim graviranjem na materiale 

 

FOBA SERIJA Y - VEČJA JASNOST, MANJŠA ZAPLETENOST, PRAVA REŠITEV ZA VAŠE NEPOSREDNO OZNAČEVANJE 

Serija Y ponuja modularno platformo, ki je sestavljena iz kompaktne in prilagodljive platforme za označevanje vlaken, ki ustrezajo večini današnjih potreb po označevaju izdelkov. Namenjeno za kovinske, plastične ali druge zahtevne podlage v medicinskih, avtomobilskih ali katerikolih industrijskih uporabah.

  • visoka fleksibilnost : širok spekter laserjev in optike za označevanje različnih proizvodnih sistemov 
  • visoka hitrost in kakovost: varčna laserska optična glava za optimalno konfiguracijo za raznolikost izdelkov 
  • izjemna natančnost: za vse ki potrebujejo natančno označevanje ter izboljšati atraktivnost in kakovost izdelkov z visoko kakovostnimi oznakami 

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: