LINX FSL20/50

Pošlji povpraševanje

Linx FSL20 in FSL50 sta t.i. fiber laserja, ki ponujata stroškovno učinkovito in zelo prilagodljivo rešitev označevanja najširše palete različnih materialov in substratov, tako za tiste v mirovanju kot tiste v gibanju.  

Linx 'fiber' laser je idealen partner za označevanje zelo majhnih izdelkov ali velike količine podatkov na majhnem prostoru. Tekst, črtne in 2D kode, grafike, logotipi, vse je označeno z izjemno ostrino in kakovostno za potrebe sledljivosti izdelkov v avtomobilski ali npr. elektrotehnični industriji.

Industrijski 'fiber' laser Linx FSL20/50 je eden najmanjših modelov na trgu in kot tak zelo enostaven za integracijo ali v obstoječo ali novo proizvodno linijo. Izdelan je robustno z namenom zagotoviti ponovljivo in zanesljivo označevanje.

Laserski izvor z življenjsko dobo približno 100.000 ur vam zagotavlja najnižje možne stroške obratovanja in minimalno število zaustavitev.

Laserska glava z stopnjo industrijske zaščite IP54 je primerna za uporabo v različnih okoljih.

Programska oprema LinxDraw® je ustvarjena za hitro in preprosto ustvarjanje sporočil ali s pomočjo  barvnega zaslona na dotik ali ločenega osebnega računalnika.

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: