LINX SL102/302

Pošlji povpraševanje

Linx SL102/302 sta CO2 plinskega laserja z močjo 10W, oz. 30W, posebej zasnovana tako, da sta ekonomična in vsestranska za pokrivanje široke palete laserskih aplikacij za označevanje.

Če imate hitro proizvodno linijo s preprostimi zahtevami glede vsebine označevanja ali počasnejšo linijo z bolj kompleksnimi zahtevami, vam Linx SL102/302 zagotavlja najbolj prilagodljivo rešitev za kakovosten tisk na različne materiale.

 Z možnostjo izbire med 13 različnimi lečami in 3 različnimi glavami (z različno velikostjo ogledal), je možno tiskalnik Linx SL102/302 prilagoditi tako, da ustreza vašim potrebam po označevanju in kar najbolj ekonomično uporabo (življenjska doba plinske cevi je povprečno 45.000 obratovalnih ur – odvisno od aplikacije). Izbirate lahko med 10.6µm in 9.3µm (idealno za PET), valovno dolžino laserske cevi za optimalno označevanje na različnih podlagah.

 Vgrajena VisiCode® tehnologija je namenska rešitev za optimalno označevanje hladnega stekla, ki hkrati povečuje življensko dobo laserja in učinkovito izrabo plinske cevi. QuickSwitch® (na voljo kot opcija), omogoča hitro in enostavno spreminjanje vsebine označbe in sicer s pomočjo čitalca črtne kode ali drugo zunanjo napravo. Z uporabljeno tehnologijo QuadMark® pa je možen nadzor do 4 laserjev iz ene centralizirane lokacije.

 Industrijski laserski tiskalnik Linx SL 102/302 ima najdaljšo življenjsko dobo plinske cevi na tržišču (povprečno 45.000 ur), kar zmanjšuje skupne stroške lastništva (TCO), servisni intervali pa so 2x daljši od običajnih industrijskih standardov. Privzeta stopnja industrijske zaščite je IP54, kot opcija pa je za uporabo v mokrih in/ali prašnih pogojih delovanja na voljo tudi izvedba IP65.

 Velik barvni na dotik občutljiv zaslon uporabniškega vmesnika z veliki ikonami, ki deluje po sistemu WYSIWYG omogoča intuitivno upravljanje za hitro in preprosto ustvarjanje sporočil. Predogled baze shranjenih sporočil v uporabniškem vmesniku omogoča enostavno in zanesljivo izbiranje pravega sporočila. Uporabniški vmesnik je popolnoma prilagodljiv in ima možnost nivojskega zaklepanja ter s tem zmanjšuje možnost uporabniških napak.

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: