REA JET HR

Pošlji povpraševanje

REA JET HR je najbolj inovativen industrijski sistem za označevanje v visoki ločljivosti na tržišču, ta uporablja preverjeno Hewlett Packard termal ink jet tehnologijo, in je hkrati temeljito zaščiten (IP65); sama pisalna glava je premišljeno zasnovana. Če potrebujete inovativno rešitev za označevanje v proizvodnji avtomobilskih delov, kemijskih, elektrotehničnih, gumarskih, živilskih, gradbenih ali farmacevtskih izdelkov ali kot OEM rešitev (izvedba pro) ste našli pravo rešitev!

 

Sistem je na voljo v dveh izvedbah:

  • REA JET HR 2K (omogoča priključitev do dveh pisalnih glav s skupno višino tiska do 25.4mm);
  • REA JET HR 4K (omogoča priključitev do štirih pisalnih glav s skupno višino tiska do 50.8mm);
  • REA JET HR pro 2K (omogoča priključitev do dveh pisalnih glav s skupno višino tiska do 25.4mm in možnostjo vgradnje v krmilne/elektro omare);
  • REA JET HR pro 4K (omogoča priključitev do štirih pisalnih glav s skupno višino tiska do 50.8mm in možnostjo vgradnje v krmilne/elektro omare).


Odvisno od medija, ki ga želite označiti so vam na voljo različne kartuše s črnilom z vgrajenim mikročipom, ki zagotavlja pomembne prednosti za vaše vsakodnevne potrebe. Ne samo, da nadzoruje specifične parametre črnila in količino črnila v kartuši, ampak vam poleg tega zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti obratovanja in visoko kakovost tiskanja.

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: