LINX 3x5

Pošlji povpraševanje

Rešitev podjetja Linx Printing Technologies t.j. industrijski ink jet za tisk v visoki ločljivosti je namenjena tisku ali na karton/papir kot nadomestilo za samolepilno etiketo ali na sekundarno embalažo izdelkov. Njuna učinkovita in zanesljiva zasnova ohranja stroške obratovanja na najnižjem možnem nivoju.

Tako model IJ355 kot model IJ375 sta odlična alternativa etiketi in/ali pred natisnjenemu kartonu, z možnostjo tiska na različne porozne materiale in višino tiska do 53 mm (IJ355) ali 70 mm (IJ375), sta idealna rešitev za široko paleto dejavnosti.

Z uporabo tehnologije ReFRESH™ vam lahko Linx s svojima modeloma tiskalnikov zagotovi visoko kakovost tiskanja in visok prihranek črnila pri čiščenju pisalne glave. Črnilo med postopkom čiščenja zakroži po sistemu, ter se ustrezno filtrirano vrne nazaj v sistem za črnilo, kar pomeni, da niti ena sama kapljica črnila ne bo zavržena!

Sama pisalna glava vam zagotavlja izjemno kakovost tiska in sicer v ločljivosti 180 x 360dpi, ter je v izogib morebitnim poškodbam zaščitena z ščitnikom iz nerjavečega jekla. Uporabniški vmesnik je odstranljiv in vam omogoča hkraten nadzor do 4 tiskalnikov hkrati (master – slave), ali 4 proizvodnih, oz. pakirnih linij. Za lažje kreiranje zahtevnih izpisov vam Linx nudi kot rešitev tudi programsko opremo, s katero boste zlahka kreirali in pošiljali izpise iz vašega računalnika v tiskalnik, tiskalnik sicer lahko deluje brez povezave z računalnikom saj ima lasten pomnilnik in uporabniški vmesnik z na dotik občutljivim ekranom.

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: