AMACO EC3

Pošlji povpraševanje

Tiskanje datuma uporabnosti, količine, teže, ipd. še nikoli ni bilo tako enostavno! Omenjeni podatki se nahajajo na praktično vsaki embalaži, tisk le teh je standardna aplikacija za koderje Amaco. Zaradi svoje kompaktne konstrukcije zagotavljajo širok spekter uporabe. Embalažne naprave kot so stroji za pakiranje v folijsko embalažo, kartonsko embalažo, pa tudi etiketirke, in form-fill-seal stroji so le ene izmed številnih aplikacij primernih za uporabo z EC3 koderjem. Omejitev za tiskanje skoraj ni, ne glede na različne materiale: plastične ali aluminijaste folije, papir, karton ali lakirane površine, EC3 koder vedno natisne ustrezno berljiv tisk.

Maksimalno polje tiska predstavlja kvadrat z dimenzijami 50 x 50mm, maksimalna zmogljivost koderja je do 100 tiskov / minuto (odvisno od pakirnega stroja).

Tiskalniki se s pomočjo ustreznega namenskega nosilca lahko namestijo na vertikalne ali horizontalne pakirne stroje in sinhronizirano tiskajo na folijsko embalažo med pakiranjem.

EC3 koder se lahko po potrebi namesti tudi na pnevmatski sistem za pozicioniranje tiska (Amaco PPS),  kar v primeru več različnih formatov izdelkov (kot so npr. narezki, obarjene klobase ipd.), ki se pakirajo na vakumskih pakirnih strojih, omogoča hitro in enostavno prilagajanje tiska različnim oblikam in mestu tiska. 

Vsakršno vzdrževanje je odveč!

Prikaži celotno vsebino

Primerno za označevanje na


Datoteke: