ASTRONOVA T3-OPX

Pošlji povpraševanje

Industrijski barvni InkJet tiskalnik primeren za direkten tisk izdelkov in embalaže iz poroznih materialov do širine 297 mm. Ponuja vrhunske zmožnosti tiskanja širokega formata pri visokih hitrostih in možnost tiskanja na različne materiale, kot so razglednice, škatle, papirnate vrečke, lesene deske ali debelejši predmeti ter zložene škatle, pripravljene za pošiljanje. 

Direkten tisk omogoča, da se pri dekoraciji izognete uporabi samolepilnega etiketnega materiala. Strošek dekoracije vam predstavljata črnilo in vzdrževanje tiskalnika, ki sta skupaj precej cenejša kot samolepilni etiketni material. Nepotiskane izdelke oz. embalažo tiskate, ko jo potrebujete. Vsak izdelek je lahko natisnjen z drugo dekoracijo. Natisnete lahko tudi variabilne podatke. Posledično označujete izdelek le enkrat. Za tisk se uporablja izboljšana formula pigmentnega črnila na vodni osnovi, ki zagotavlja zelo dobro obstojnost na UV svetlobo in v primeru izpostavljenosti razlitju vode oz. dežju, zagotavlja zelo dobro obstojnost tiskovine na vodo. Za tisk se uporablja gravitacija. Pomeni, da je potrebno izdelek položiti na transportni trak. V času linearnega transporta izdelka pod pisalno glavo, tiskalnik brizga črnilo na površino izdelka oz. embalaže. Tiskalnik lahko prigradimo na obstoječi transportni trak ali pa izdelamo transportni trak z avtomatiziranim podajanjem in zbiranjem izdelkov. 

Odlikuje ga enostavna uporaba, visoka obstojnost tiskovine (UV svetloba in tekočine - voda), robustna konstrukcija tiskalnika, hitrost tiskanja, prihranek pri tiskanju na račun neuporabe etiketnih materialov.

 

 

 

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: