LINX TJ20/50

Pošlji povpraševanje

Termalni INKJET tiskalniki (TIJ) ne potrebujejo vzdrževanja, so brez zastojev in brez stroškov usposabljanja. Zagotavljajo visoko resolucijsko digitalno alternativo, tako imenovanim hotfoil tiskalnikom, nalepkam in neprekinjenim brizgalnim sistemom. Zaradi široke palete črnil so še posebej primerni za kodiranje na več vrst aplikacij in podlag.

Linx TJ20   

Enostaven za uporabo z minimalnim ročnim posredovanjem. Linx TJ20 zagotavlja enostavno delovanje in natisne jasne in trajne kode. Idealen je za podjetja, ki želijo pospešiti proizvodnjo, hkrati pa zagotoviti cenovno ugoden in kakovosten tisk.

Zanesljivost

Neprekinjeno zanesljivo delovanje: Preverjene tehnološke komponente zagotavljajo optimalno delovanje za celotno življenjsko dobo izdelka, zmanjšujejo stroške in podaljšujejo čas proizvodnje.

Enostavnost

Zanesljiva tehnologija kartuš: Enostavna zamenjava kartuš iz HP-ja ali Funai-ja, brez potrebe po polnjenju s črnilom ali servisu, s tem prihranite vaš čas in denar.

Cenovna dostopnost

Nizki stroški namestitve: Linx TJ20 postavite na katero koli ravno površino ali ga pritrdite neposredno na transporter, kar je idealno za avtomatizacijo in kjer je prostor omejen. Ker je tako vsestranski, potrebujete samo ta tiskalnik za tiskanje več vrstic besedila in grafike na široko paleto embalažnih materialov.

Linx TJ50 

Novi TJ50 je popolna rešitev za vse vrste proizvodnih linij, tudi najhitrejših. Ta vsestranski kodirnik zagotavlja visokokakovostni izpis, strojno berljive DataMatrix in 1D črtne kode za kar se uporabljajo specializirana pigmentirana črnila na osnovi vode in topil. Zaradi zanesljivosti kartuš s črnilom vzdrževanja praktično ni in tako vaša proizvodnja linija deluje nemoteno.

Zanesljivost

Neprekinjeno zanesljivo delovanje: Preverjene tehnološke komponente zagotavljajo optimalno delovanje za celotno življenjsko dobo izdelka, zmanjšujejo stroške in podaljšujejo čas proizvodnje.

Povezanost

Enostavna nastavitev sporočil: povezljivost z zbirko podatkov in predloge sporočil omogočajo hitro in enostavno dodajanje sporočil novih izdelkov, pri čemer je ustvarjanje sporočil enostavno in brez napak.

Zmogljivost

Hiter čas sušenja in dobro oprijemljivo tiskanje DataMatrix in črtnih kod na široko paleto materialov, s hitrostjo črte do 90m/min. DataMatrix in črtne kode pri 300 DPI.

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: