LINX SL1

Pošlji povpraševanje

Izkusite hitrejše in zanesljivejše označevanje s prilagodljivostjo kot dodano vrednostjo vašega izdelka ali embalaže z plinskim CO2 industrijskim laserjem Linx SL1.

Linx SL1 je bil zasnovan za zagotavljanje visoke kakovosti s pomočjo napredne tehnologije in podaljšane življenjske dobe plinske cevi brez rutinskega vzdrževanja.

Fleksibilno in cenovno ugodno označevanje

Linx SL1 veliko hitreje kot primerljivi laserji v svojem razredu omogoča označevanje dveh vrstic teksta in logotipa hkrati, v istem času kot je običajno to potrebno z primerljivimi laserji. Vse to s pomočjo lahkih in ultra hitrih ogledal.

Stroški obratovanja so nizki, ker za svoje delovanje ne potrebuje potrošnega materiala ali tekočin ter potrebe po rutinskem rednem vzdrževanju. Poleg tega je Linx SL1 tako narejen, da za svoje delovanje porabi bistveno manj energije kot primerljivi laserji, kar dodatno zmanjšuje skupne stroške lastništva (TCO).

Zaradi robustne in kompaktne izvedbe je primeren za uporabo na skoraj kateri koli proizvodni liniji. Možnost izbire štirih leč nudi široko paleto možnosti označevanja. Linx SL1 je zgrajen na osnovi več kot 30 let izkušenj, po zahtevnih standardih in zasnovan tako, da zmanjša število zastojev na vaši proizvodni liniji.

S sposobnostjo označevanja v več vrsticah besedila in logotipov v enem sporočilu je bolj vsestranski kot primerljivi laserji. Zmožen je tiskati nespremenljivo in spremenljivo besedilo, logotipe, ostalo grafiko in črtne (1D) kode ter 2D kode (QR, ECC, PDF…).

Programska oprema za kreiranje tiskov LinxDraw je enostavna in hitra. Mrežna povezljivost laserja pa vam že v osnovi omogoča spremljanje delovanja laserja na daljavo.

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: