LINX TTO 3/5/10

Pošlji povpraševanje

Tiskalniki TT3, TT5 in TT10 proizvajalca Linx Printing Technologies so rešitev, ki zagotavlja visoko kakovost označevanja fleksibilnih embalaž. Zasnovani so enostavno in omogočajo dotisk različnih spremenljivih in nespremenljivih podatkov neposredno na folijsko (primarno), embalažo vaših izdelkov.

Tiskalniki Linx serije TTO se med seboj razlikujejo po širini tiska (kot pove številčna oznaka modela), se pravi 3cm, 5cm in 10cm. Natisnejo lahko tekst, datum, uro, grafiko in ostale spremenljive informacije. Ločljivost tiska je 300 dpi in je zato primerna za tisk zelo majhnih znakov.

TT tiskalniki Linx uporabljajo napreden sistem nadzora napetosti pisalnega traku, oz. ribona, kar posledično omogoča znatne prihranke pri porabi TT traku. Konstrukcija kasete za trak je pripravljena za hitro in enostavno zamenjavo izrabljenega TT traku. Standardne dolžine traku so od 600m do 1200m.

Zaradi vgrajenega naprednega sistema za nadzor napetosti in previjanja TT traku, je manjša tudi vrzel med dvema tiskoma, oz.poraba TT traku.

Barvni prikazovalnik na kontrolni enoti je občutljiv na dotik. Uporabniški vmesnik pa seveda preveden v slovenski jezik kar vam omogoča hitro ter enostavno kreiranje in izbiranje vsebine tiska ter nastavljanje tiskalnika. Poleg tega vam omogoča predogled izbranega tiska ter stanje zaloge TT traku v kaseti.

 

Prikaži celotno vsebinoDatoteke: